OM PJAMA

Pjama är en tvättbar byxa mot sängvätning för både barn och vuxna. Med Pjama finns det inga behov av att byta sängkläder eftersom byxan skyddar lakan, täcken och madrasser. Om man kissar på sig är det bara att tvätta sig, byta Pjama och lägga sig igen. Pjama är enkla att maskintvätta och är därför ett miljövänligt alternativ till engångsprodukter.

Pjama är en enkel, diskret och miljövänlig lösning på problemet kring sängvätning. Pjama är gjord i ett bekvämt och säkert material som andas och samtidigt inte släpper igenom vätska. De är lika sköna att ha på sig som vilken annan pyjamasbyxa som helst, samtidigt som den håller vätan från sängen. Man kan alltid känna sig säker på att en enkel och diskret lösning finns om olyckan är framme.

Pjama botar inte sängvätning. Byxorna är ett bra komplement till behandling eftersom de kan hjälpa barnet att vakna när det märker att kisset stannat i byxan.

Pjama är gjord av mjuk tencel, ett andningsbart vattentätt membran och ett superabsorberande material som gör att kiss stannar i byxan. Alla tyger är OEKO-TEX-certifierade.

Pjama är registerat hjälpmedel hos Läkemedelsverket och CE märkt.

Har du försäkring som täcker sjukdom t ex Barnförsäkring, har du möjlighet till ersättning för Pjama - Ring och hör med ditt försäkringsbolag!