ÅNGERRÄTT OCH RETUR

Du har rätt att häva ditt köp om den vara du har köpt av oss inte uppfyller dina förväntningar. Ingen affär är avslutad förrän du har mottagit och godkänt din vara. Du ska vara helt nöjd, annars får du pengarna tillbaka. Är du inte nöjd har du 14 dagars ångerrätt från den dag du mottog din vara. Du har rätt att öppna förpackningen för att kontrollera att varan är felfri.

Varan måste, för godkänd retur, skickas tillbaka i oförändrat skick och ska returneras i sin originalförpackning tillsammans med samtliga tillhörande manualer och delar. Returen ska göras i samma transportemballage som den kom i eller i likvärdigt sådant. Då du utnyttjar din ångerrätt enligt ovan erhåller du, vid godkänd retur, återbetalning  från oss inom 30 dagar från vårt mottagande av varan.

BYTESRÄTT

Du har som kund rätt att byta din vara mot en likvärdig sådan inom 14 dagar efter mottagande av varan (bytesrätt gäller ej reavaror). Varan måste, för godkänt byte, skickas tillbaka i oförändrat skick och ska returneras i sin originalförpackning tillsammans med samtliga tillhörande manualer och delar. Returen ska göras i samma transportemballage som den kom i eller i likvärdigt sådant. Vi står vid byte av vara för kostnaden för returfrakten. 

REKLAMATION

Om varan är skadad när du får den, om du får fel vara eller om varan på något annat sätt avviker från avtalet mellan dig och oss, har du rätt att reklamera varan. Reklamation av en vara ska ske snarast. En reklamation som sker inom 2 månader efter att du upptäckte felet anses alltid ha skett i rätt tid. Så snart vi har mottagit varan i retur, i enlighet med vad som anges för retur av vara ovan under ”Ångerrätt och retur”, betalas pengarna tillbaka till dig, dock senast 30 dagar efter att vi mottog din reklamation. Hur lång reklamationsfrist som gäller för ditt köp bestäms utifrån tillämpliga regler i det land från vilket du har gjort din beställning. Reklamationsfristen kan dock aldrig överstiga 3 år. Beställer du din vara från Sverige upphör din reklamationsrätt att gälla 3 år efter att du mottog varan.

För att vi ska acceptera reklamationen krävs att varan inte har använts felaktigt, samt att varan inte är defekt till följd av ditt handhavande. Är varan felaktig, defekt eller felexpedierad står vi för kostnaden för returfrakten.

RETURANSVAR

Vid utnyttjande av din ånger-, reklamations-, eller bytesrätt ansvarar du för returnerad vara under returtransport och du är därmed ersättningsskyldig gentemot oss för vara som du returnerar, för det fall varan skulle skadas eller komma bort under returen. Då du har ansvar för returvaran till dess att den når vårt lager, rekommenderar vi att du noterar paketets spårningsnummer.

VID RETURER

SKICKA TILL:

När du skickar tillbaka en produkt till oss, vänligen skicka med följande information tillsammans med din retur:

  • Ditt ordernummer:
  • Namn och kontaktinformation:
  • Anledning till din retur:
  • Önskar ni byta storlek? Vilken storlek vill ni byta till?
  • Önskar ni återbetalning?

(Vänligen läs informationen ovan gällande återbetalning och byte)

Har ni frågor, vänligen kontakta oss genom support@pjama.se