LEDIGA TJÄNSTER JUST NU

 

FÖRSÄLJNINGSCHEF 

Har du ett intresse för försäljning och driva affärer? Vill du arbeta på ett snabbväxande företag med kontakter över hela världen? Triggas du av utmaningar? Då har vi jobbet för dig!

OM FÖRETAGET

Pjama AB erbjuder en unik lösning för barn och vuxna som har problem med sängvätning genom en patenterad pyjamas (byxor och shorts). Företaget grundades 2010 och försäljningsstarten drog igång under 2014. Pjama är en pyjamas för sängvätare och den underlättar vardagen för både barn och vuxna som lider av sängvätning. De håller vätan kvar i byxan och sängen torr. Byxorna känns och ser ut som helt vanliga pyjamasbyxor, är diskreta, bekväma och lätta att maskintvätta. Pjama AB har idag sålt produkter till kunder i mer än 70 olika länder över webben, och distribution via återförsäljare har expanderat under 2018-2019. Pjama, som är klassad som en ett medicinskt hjälpmedel, har även varit med i upphandling av svenska landsting. Pjama AB befinner sig i en expansiv fas med ett spännande 2020 framför sig. Vi söker nu en Försäljningschef till bolaget. Vi ser fram emot att skapa ett härligt gäng med olika bakgrunder och personligheter, som inspireras av varandra och jobbar tätt ihop. Vårt kontor ligger i centrala Malmö.

ARBETSUPPGIFTER

Som försäljningschef ansvarar du för utvecklingen av företagets försäljningsrutiner på befintliga och nya marknader. Du kommer att vara drivande i att utveckla nya affärer och se till att befintliga kunder vidareutvecklas. Rollen innebär en stor del eget operativt försäljningsansvar både mot nya och befintliga kunder. Vidare har du ett ansvar för budget, prognoser och uppföljningar. En stor del av vårt fokus kommer att ligga på nykundsbearbetning på nya marknader. Du kommer att rapportera till företagets VD och ingår i bolagets ledningsgrupp.

PROFIL

Vi söker dig som är noggrann, driven, disciplinerad, resultat och målinriktad, kreativ och orädd. Du ska vara duktig på att uttrycka dig i tal och skrift såväl på engelska som svenska. Mycket meriterande med kunskaper i franska och/eller tyska språket. Vi ser att du är en affärsorienterad person med en gedigen säljerfarenhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid för start snarast. Vi har kontor i centrala Malmö med möjlighet att arbeta på distans.

KONTAKT

För mer information, vänligen kontakta: Johan Bergenholtz VD johan.bergenholtz@pjama.se

+46 (0) 736 46 28 99

Skicka en intresseanmälan

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon

Företag

Område

Kommentarer