Pjama AB grundades 2010 med iden att göra det lättare för barn att sova över hos kompisar och att kunna vara med på aktiviteter i skolan eller fritidsaktivitet fastän man är sängvätare.

Vi som arbetar med att utveckla och ge Pjama en god väg ut på marknaden är Johan Bergenholtz, Torbjörn Gärdenfors, Maria Germundson, Christian Bergenholtz, Lena Svensson, Eva Bengtsson och vår praktikant Fredrik Jörneskog. Tillsammans bildar vi ett starkt team med våra erfarenheter och kunskaper. Idag har vi försäljning till mer än 50 länder genom våra egna webbutiker och via återförsäljare runt om i världen.

Pjama AB är ett företag som kommer att synas i framtiden, vi har vårt mål uppsatt och vi ska bli stora.

Att kunna ge ett barn en möjlighet till att vara med, eller som vuxen kunna åka iväg och bo på hotell är en väldigt tacksam uppgift. Pjama som koncept utvecklades i början i samarbete med Smart Textiles vid högskolan i Borås som också var med och finansierade den första fasen i utvecklingen. BVC centralen i Ystad var också med och hjälpte till vid den tidiga verifieringen av Pjama. Under året 2016 har Pjama kommit med upphandlingar i Sverige och vi har med några kommuner som idag kan kan föreskriva Pjama.

Vi tittar hela tiden på utveckling av Pjama och vad vi kan göra mer och bättre, ett resultat blev ett par Pjama Shorts som lanserades under våren 2016.