PJAMA förbereder lansering i usa

 2018-11-09

Pjama AB har under året kopplat allt fler återförsäljare till sig och utökat med egna webbutiker på ett par nya marknader runt om i Europa. Den breddade exponeringen av produkten har lett till många förfrågningar från privatpersoner och företag i USA. I slutet av november planeras de första produkterna vara tillgängliga via e-handelssidan Amazon i USA och strax därefter den första återförsäljaren i USA.

Det är en stor marknad, i Sverige är det ett av de vanligaste hälsoproblemen för barn som är i åldern 6 till 7 år. Ca 10% av alla 7-åringar i Sverige har problem med sängvätning, en siffra som även kan appliceras på den amerikanska marknaden. Det finns ett antal hjälpmedel på marknaden men inget av dessa är optimalt för att tillbringa natten utanför det egna hemmet, där är Pjama unika med en diskret pyjamas som absorberar vätska.

- "Det är otroligt spännande att äntligen kunna erbjuda vår produkt även i USA. Det är en stor marknad med stora möjligheter. Vi har det senaste halvåret fått många förfrågningar från både privatpersoner och företag som vill köpa Pjamas produkter, det känns fantastiskt att kunna möta deras efterfrågan"

Johan Bergenholtz, VD Pjama AB