PJAMA nu i australien

 2019-01-25

Pjama säljs genom återförsäljare runt om i Europa. Produkterna säljs även genom egna webshoppar på ett antal marknader i Europa och i USA. Vi kan nu meddela att Pjama även finns tillgängligt i Australien.

 

Sängvätning är vanligt i Australien. Uppskattningsvis drabbas en av fem barn av sängvätning. Sängvätning är ett komplext tillstånd som ofta kan skapa oro hos barnet och föräldrarna. För föräldrarna är det främsta problemet ofta det emotionella och sociala effekterna på sitt barn. Barnen själva kan uppleva känslor av skam som kan leda till låg självkänsla.

Det finns ett antal olika produkter på marknaden som kan vara behjälpliga under denna period men ingen av dessa är optimal för att spendera nätter utanför det egna hemmet. Det är här Pjama är unik med en diskret, absorberande pyjamas.

-”Det är spännande att vi äntligen kan erbjuda våra produkter i Australien. Vi arbetar med en lokal distributör vilket betyder att beställningar kommer kunna hanteras snabbt och support kommer vara tillgänglig under normal arbetstid i Australien”

Johan Bergenholtz, VD Pjama AB