PJAMA NU PÅ APOTEK HJÄRTAT

 2018-08-29

Vi kan nu meddela att Pjama AB har tecknat avtal med en av de ledande apoteksaktörerna på den svenska marknaden, nämligen Apotek Hjärtat, som blir det första apoteket i Sverige att tillhandahålla produkter från Pjama. Produkterna finns tillgängliga i Apotek Hjärtats e-handel och genom beställning direkt via någon av kedjans alla apotek i Sverige.

 

Apotek Hjärtat har tydligt identifierat inkontinens hos barn och vuxna som en stor målgrupp och breddar nu sitt sortiment med Pjama.

Pjamas produkter har sålts till privatpersoner i över 65 olika länder runt om i världen via Pjamas egna försäljningskanaler. Pjama har under året inlett arbetet med att få en bredd av återförsäljare på den europeiska marknaden. Samarbeten har inletts med återförsäljare i Europa och har idag ett 20-tal aktörer som erbjuder Pjama. Ett område man tittar lite extra på är apoteksmarknaden i Sverige och Europa.

 

- ”Vi är glada att få arbeta med en stor aktör som Apotek Hjärtat som har kunden och kvalitet i fokus. Genom Hjärtat kan vi nå ut till fler personer som lider av sängvätning, ung som gammal, och underlätta för dessa individer.”

 

Johan Bergenholtz, VD Pjama AB

 

Här kan du hitta produkterna i Apotek Hjärtats sortiment

apotekhjartat.se/varumarken/pjama/

Vill du veta mer hittar du vår pressrelease via Mynewsdesk

mynewsdesk.com/se/pressreleases/apotek-hjartat-forsta-apotek-att-erbjuda-pjama-2664099