PJAMA SÄNGVÄTNINGS PYJAMAS SÅLD I ÖVER 60 LÄNDER

2018-02-01

Sängvätning har länge varit en utmaning för många barn, ungdomar och även vuxna runt om i världen. Det finns hjälpmedel för den vardagliga sömnrutinen, så som sänglakan, blöjor och sängvätningsalarm av olika slag. Pjama är utvecklad för att hjälpa sängvätande barn som vill spendera natten hos en kompis eller ska delta på fotbollsläger etc.

Pjama finns i två olika versioner, shorts och byxor. Pjama sängvätnings pyjamas är tillverkad med andningsbart och högabsorberande tyg, med en vattentäthet som gör att det inte läcker när individen råkat kissa på sig i sömnen.

Efter lanseringssuccén i Sverige, expanderades Pjama sängvätnings pyjamas till att sälja till fler länder, med början i Norge och Storbritannien. Det slutade inte där, nu har Pjama sålts till privatpersoner i över 60 olika länder runt om i världen.

 

-”Framgången med Pjama bekräftar att sängvätning är ett globalt problem och det är så kul att se att det har hjälpt folk i så många olika länder. Det ska bli otroligt spännande att se hur vi kan utveckla distributionen och hjälpa fler barn, vuxna och familjer runt om i världen och tillsammans göra sängvätning till ett mindre problem. ”

-Johan Bergenholtz, VD Pjama AB.